Sviktet av Altibox

Siden vi fikk Altibox for noen år siden så har jeg sett at familien og jeg selv har vært svært heldige i forhold til mange andre i Norge som sliter med båndbredde, TV og telefon. Kvaliteten på internet, TV og IP telefon har egentlig vært upåklagelig. Nå sitter jeg dessverre med et kanskje trivielt men allikevel irriterende problem.
Altibox kjører to grunnpakker. Den ene, grunnpakke 1, den mest marginale, er billigst, men mangler CNN og en del andre kanaler jeg ønsket meg. Jeg valgte derfor grunnpakke 2, som nå heter “underholdning”. Den har det man kan ønske seg av kanaler, foruten TV MAX. Nå tror jeg ikke at TV MAX, mannekanalen, på noen måte er revolusjonerende, men når de kjøpte rettighetene til fotballkampen mellom Irland og Norge, så stiller saken seg i et helt annet lys. TV MAX glimrer med sitt fravær og fotballkampen ble for meg redusert til noen få glimt i nyhetene dagen etter.

For å forsøke med det gode først:
Jeg abonnerer på basispakke 2 fordi den har mest sport og nyheter. Dersom jeg i tillegg må anskaffe meg basispakke 1 som har TV MAX, så betyr det at pakkene har mange overlappende programmer, slik at jeg rett og slett betaler for katta i sekken. Vær så snill å gjør noe med dette. Jeg tilhører gruppen som allerede har betalt for det TV MAX profilerer, så hvorfor i huleste skulle ikke denne kanalen også legges inn i basispakke 2, underholdningskanalen?

Dersom Altibox som første selskap lot kundene plukke kanaler, så hadde det vært fantastisk. Jeg ser at leverandørene selger hele pakker, men her må Altibox og andre stå sammen.
Fotballforbundet bør uansett se seg for god til å selge til høystbydende for egen inntekt og la publikum se hva de ønsker. Ikke begrense publikumet sitt.

OK, et usammenhengende og trivielt innlegg, men allikevel så føler jeg at Altibox har sviktet meg i denne saken. Å kjøpe ei hel pakke med 20-30 kanaler som jeg allerede har for å få én kanal som jeg av og til kommer til å klikke innom er uaktuelt.

Tips oss hvis dette innlegget er upassende

Explore posts in the same categories: Altibox, TV MAX, TV fotball

Stikkord:, , ,

Responses are currently closed, but you can trackback from your own site.

Comments are closed.


Tips oss hvis denne bloggen er upassende

Denne bloggen blir ikke forhåndsredigert av VG Nett. Bloggens eier står ansvarlig for alt innhold.
Ingenting varer evig og nå er vi dessverre ved veis ende. VGB er lagt ned og vil ikke komme tilbake.
VG Blogg var en tjeneste levert av VG Multimedia AS. Henvendelser rettes til: Magne Antonsen
Ansvarlig redaktør/Administrerende direktør: Torry Pedersen
Redaktør digitalt Espen Egil Hansen. Redaktør avis: Helje Solberg. Politisk redaktør Hanne Skartveit
Digital direktør: Jo Christian Oterhals. Sentralbord VG: 22 00 00 00